Tekst tegeltje

Een eigen tekst tegeltje maken? Bijvoorbeeld met een prachtige spreuk, je eigen grappige of bijzondere tekst of misschien wel met een leuke foto erop? Een tekst tegeltje maken is erg eenvoudig en absoluut een feest om te geven! Een tekst tegeltje wordt veel gebruikt voor in WC’s, maar ook bijvoorbeeld in een keuken, afscheid van een collega en ook voor verjaardagen is een tekst tegeltje erg leuk!

—> Tekst tegeltje maken?

 

Welke mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van tekst tegeltjes?
– Met een prachtige tekst
– Met je eigen tekst in combinatie met een logo
– Een eigen tekst tegeltje met tekst en foto
– Elk gewenst lettertype en kleur
– Elke foto bedrukking kan op een tekst tegeltje gemaakt worden

Maar waar kan je nou het beste een leuk tekst tegeltje kopen? Bij www.Tegeltjes.com heb je een ruime mogelijkheid tot het maken van het perfecte tekst tegeltje.

Tekst tegeltje, meer informatie:

Allereerst bespreken we enkele mogelijkheden voor het maken van een leuk tekst tegeltje, daarna vind je de eigenschappen van het product terug en als laatste heb je de mogelijkheid om je eigen tekst tegeltje te gaan maken of een foto tegeltje. Door op één van de onderstaande tekst tegeltjes te klikken kan je direct je eigen tekst tegeltje gaan maken welke je wilt hebben.

Welke mogelijkheden zijn er?
– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Tekst tegeltje, enkele voorbeelden die besteld kunnen worden:

Tekst tegeltje Tekst tegeltje Tekst tegeltje Tekst tegeltje

Tekst tegeltje Tegeltjes.com Tegeltjes.com  Tegeltjes.com

—> Tekst tegeltje maken?

 

Dit zijn eigenlijk de meest bestelde tekst tegeltjes op het internet. Zoals je ziet kan je deze voorzien van je eigen tekst en in sommige gevallen ook nog een eigen foto bedrukking. Een tekst tegeltje bestellen is erg eenvoudig, je kiest een leuk tegeltje uit, je vult je wensen in en als laatste heb je de mogelijkheid om een tekst of foto aan te leveren.

Een groot voordeel van Tegeltjes.com is dat zij je helpen bij het op maat maken van je tegeltjes en dat het altijd past, ongeacht de hoeveelheid tekst. Ook kan Tegeltjes.com je foto opdruk of logo bedrukking op maat maken zodat dit perfect op het tegeltje komt te staan.

—> Tekst tegeltje maken?

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau), een verjaardag, geboorte of voor een andere gelegenheid met jouw eigen spreuk of foto erop. Veel plezier met het maken van jouw eigen tegeltje.