Tegeltje

Ben je van plan om een mooi tegeltje te maken, bijvoorbeeld met je eigen tekst of een mooie foto? Op deze website kom je alles te weten over het bekende tegeltje met tekst en het tegeltje met foto.

Tegeltje bedrukken? (Klik hier)!

 

Tegeltjes maken? Welke mogelijkheden zijn er allemaal?
Eigenlijk is er van alles mogelijk op het gebied van tegeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit vele designs (buitenkant) en aan de binnenkant een leuke tekst of foto laten drukken. Een tegeltje is 15 x 15 cm en kan volledig bedrukt worden met elk gewenste tekst of foto. De bedrukking komt full color op de tegeltjes terecht. De tegeltjes kunnen per stuk bedrukt worden maar ook in grotere aantallen, voor meer informatie over het bedrukken van een mooi tegeltje: www.Tegeltjes.com.

Bekijk hieronder de leukste tegeltjes welke je helemaal naar je eigen smaak kunt gaan personaliseren.

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau) met jouw eigen spreuk of foto erop. Een uniek cadeautje toch?

Tegeltjes, enkele voorbeelden:

Tegeltjes Tegeltje Tegeltje Tegeltje

De tegeltjes welke hierboven staan afgebeeld zijn de meest populaire tegeltjes op het internet. De tegeltjes kenmerken zich door het Delfts Blauwe design en met een mooi oud hollands handschrift. De tegeltjes welke hierboven afgebeeld staan zijn van Tegeltjes.com en kunnen helemaal naar je eigen smaak gemaakt worden.

Tegeltje bedrukken? (Klik hier)!

 

Het leuke is dat op dit moment er aanbiedingen zijn binnen de webwinkel en wanneer je grotere aantallen wilt bestellen dat de prijs verder omlaag gaat. De tegeltjes zijn te bedrukken met een leuke tekst, foto of bedrijfslogo tevens helpt Tegeltjes.com je graag bij het ontwerpen van de tegeltjes.

Het maken van tegeltjes maken en laten bedrukken is erg eenvoudig, maar hoe gaat het bestellen van een tegeltje nou eigenlijk in zijn werk? Hieronder lees je meer informatie over het ontwerpen van je eigen tegeltje!

Tegeltje, de productspecificaties:
– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Wanneer je bijvoorbeeld meerdere tegeltjes wilt gaan bestellen dan krijg je flinke korting op het totaalbedrag bij Tegeltjes.com. Een tegeltje laten bedrukken is ook erg eenvoudig, maar hoe gaat het bestellen nou eigenlijk in zijn werk?

Stap 1: Je kiest een leuk tegeltje uit welke je wilt laten bedrukken
Stap 2: Je geeft je wensen aan
Stap 3: Je vult je gegevens in en rond de bestelling af

Meer informatie over het bedrukken van een tegeltje? Ga dan naar: www.Tegeltjes.com. De tegeltjes zijn ook ontzettend leuk als naambordje, bijvoorbeeld met een leuke spreuk bij het huisnummer of een mooie tekst bij de namen.