Tegeltje ontwerpen

Uw eigen tegeltje ontwerpen met een leuke eigen opdruk, bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto, je eigen lijfspreuk of misschien wel een tegeltje ontwerpen voor je relaties? Op deze pagina kom je alle informatie tegen die handig is voor het ontwerpen van je eigen tegeltje. Bijvoorbeeld waar je rekening mee dient te houden en bij welk bedrijf je het beste een tegeltje kunt gaan ontwerpen.

—> Tegeltje ontwerpen, klik hier!

 

Tegeltje ontwerpen, welke mogelijkheden zijn er zoal?
Op het internet zijn vele websites te vinden waar je je tegeltje kunt gaan ontwerpen. Sommige hebben een eigen tegeltjes generator op de website staan en bij sommige websites is het erg eenvoudig om je tegeltje te gaan ontwerpen, bijvoorbeeld dat je alleen de tekst en/of foto bedrukking per e-mail hoeft aan te leveren en het bedrijf zelf doet de rest. Dit is bij Tegeltjes.com bijvoorbeeld het geval.

Hoe weet ik nou of mijn tekst of foto past op een tegeltje? Vrijwel elke tekst en foto kan bedrukt worden op een tegeltje. Bij sommige websites is dit niet mogelijk en bij Tegeltjes.com bijvoorbeeld wel. Zij maken je foto bedrukking, logo en tekst helemaal op maat zodat dit perfect op je eigen tegeltje past. Een tegeltje ontwerpen is daardoor wel erg gemakkelijk geworden, je hoeft alleen een leuk tegeltje uit te kiezen (of meerdere) en Tegeltjes.com doet de rest.

Hieronder lees je meer informatie over het ontwerpen van een tegeltjes, welke mogelijkheden er zoal zijn en krijg je enkele leuke tips en spreuken te zien wat je op je eigen tegeltje kunt laten ontwerpen.