Tegeltje met tekst maken

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een tegeltje met tekst kunt maken? Een tegeltje met tekst maken is erg leuk om te doen en zijn er tal van leuke mogelijkheden om een prachtige tegeltje met eigen tekst te laten maken. Zo zijn er op het internet diverse webwinkels waar je je eigen tegeltje met tekst kunt gaan maken, maar er is één bedrijf die er echt uitspringt voor het maken van een tegeltje met tekst en dat is Tegeltjes.com!

Tegeltje met tekst maken? 

 

Een tegeltje met tekst maken kan bij Tegeltjes.com tegen de allerlaagste prijs. Uiteraard zijn er verschillende adressen op het internet waar je terecht kunt voor een tegeltje met tekst maken maar bij Tegeltjes.com is het niet alleen het goedkoopste, ook leveren zij absoluut de beste kwaliteit tegeltjes.

Op deze pagina lees je eigenlijk alles over een tegeltje met tekst maken, de verschillende mogelijkheden, de leukste tegeltjes en heb je de mogelijkheid om zelf een mooi tegeltje met tekst te maken.

Tegeltje met tekst maken, enkele informatie:

Dit zijn de meest populaire tegeltjes op Tegeltjes.com welke je kan maken met een mooie tekst of een bijzondere foto. De tegeltjes worden overigens afgewerkt met een prachtige coating.

Tegeltje met tekst maken Tegeltje met tekst maken Tegeltje met tekst maken  Tegeltje met tekst maken

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Tegeltje met tekst maken? 

 

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Maak dus nu je eigen tegeltje met een bijzondere tekst of foto tegen de allerlaagste prijs. Bekijk de lopende aanbiedingen bij de webwinkel van Tegeltjes.com en maak nog snel gebruik van de lage prijzen op de leukste tegeltjes van Nederland!

Tegeltje met tekst maken? 

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau), een verjaardag, geboorte of voor een andere gelegenheid met jouw eigen spreuk of foto erop. Veel plezier met het maken van jouw eigen tegeltje.