Tegeltje met tekst en foto

Je eigen tegeltje met tekst en foto maken dat doe je natuurlijk bij de grootste en goedkoopste van Nederland. Maar welk bedrijf is nou het goedkoopste in het maken van een tegeltje met tekst en foto en welk bedrijf levert absoluut de beste kwaliteit tegeltjes? Op deze pagina kom je daar achter!

Tegeltje met tekst en foto maken?!

 

Tegeltje met tekst en foto, de mogelijkheden:
De mogelijkheden voor het vervaardigen van tegeltjes met tekst en foto zijn eindeloos. Zo heb je een mogelijkheid om een standaard design uit te zoeken maar ook kan je leuke tegeltjes met tekst en foto bedrukken met je eigen design.

Het personaliseren van een tegeltje met tekst en foto is erg leuk om te doen. Hieronder lees je de mogelijkheden en ook geven wij enkele leuke spreuken hieronder op een rij weer welke je kunt gaan gebruiken op tegeltjes. De spreuken worden overigens veel gebruikt op tegeltjes met in combinatie met een foto maar ook gewoon alleen een spreuk. Op onze website kan je daarover ook meer informatie over lezen.

– Met een standaard spreuk (ruime keuze overigens)
– Je eigen spreuk
– Een leuke spreuk in combinatie met een bedrijfslogo
– Een spreuk met een leuke bijbehorende foto

Wat betreft het lettertype, kleur en opdruk grootte dat kan je nog helemaal zelf aangeven. Het leuke is dat één van de medewerkers van Tegeltjes.com je gaat helpen bij het op maat maken van je persoonlijke tegeltje. Elk tegeltje kan met elk gewenste lettertype, kleur en foto bedrukking gemaakt worden. Na de bestelling kan je ook nog aangeven of je een digitale drukproef wilt ontvangen.

Tegeltje met tekst en foto, meer informatie en mogelijkheden:
Hieronder bespreken we de mogelijkheden, de kwaliteit en heb je de mogelijkheid om een leuk Tegeltje met tekst en foto te maken.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Een tegeltje met tekst en foto maken is erg leuk om te doen, voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.Tegeltjes.com.

Een Tegeltje met tekst en foto maken kan je dus het beste doen bij Tegeltjes.com, hieronder geven wij meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de materialen die gebruikt worden voor op de tegeltjes, de mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om online je eigen tegeltje gaan maken.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Wij hebben hieronder een mooie selectie tegeltjes weergegeven welke je kunt bedrukken met je eigen foto. Tegeltjes.com heeft een ruim assortiment van meer dan 300 verschillende tegeltjes. Elk tegeltje kan je zelf gaan maken met een leuke tekst, foto of een mooi bedrijfslogo.

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau), een verjaardag, geboorte of voor een andere gelegenheid met jouw eigen spreuk of foto erop. Veel plezier met het maken van jouw eigen tegeltje.

Tegeltje met tekst en foto maken?!

Tegeltje met tekst en foto Tegeltje met tekst en foto Tegeltje met tekst en foto Tegeltje met tekst en foto Tegeltje met tekst en foto

De leukste tegeltjes met tekst en foto zijn te maken bij www.Tegeltjes.com. Dit is een webwinkel dat al jaren prachtige tegeltjes bedrukt voor particulieren en voor bedrijven. Zo kan je bij grotere aantallen tegeltjes met tekst en foto tegen een nog lagere prijs tegeltjes laten drukken bij de webwinkel. Voor meer informatie over grotere aantallen tegeltjes, info@tegeltjes.com of je kan bellen naar 055-3606537.

Het leuke van deze webwinkel is:
– Altijd binnen 24 uur geleverd
– Beste kwaliteit tegeltjes
– Mogelijkheden zijn eindeloos
– Gratis hulp bij ontwerpen