Tegeltje met spreuk

Ben je op zoek naar een leuk tegeltje met een mooie standaard spreuk of je eigen lijfspreuk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een tegeltje met spreuk maken is via ons erg eenvoudig geworden, zo lees je hieronder alle informatie over een tegeltje met spreuk, kom je enkele leuke spreuken tegen en heb je de mogelijkheid om je eigen spreuk tegeltje te gaan maken en eventueel met een leuke bijpassende foto of misschien wel uw eigen bedrijfslogo.

—> Tegeltje met spreuk maken? 

 

Tegeltje met spreuk, alle leuke weetjes en tips:
Een tegeltje met spreuk maken is erg eenvoudig om te doen maar ook heel leuk om te doen. Zo heb je een ruim assortiment terug kunnen vinden op deze website, bijvoorbeeld zeer leuke Delfts Blauwe tegeltjes, oer Hollandse ontwerpen maar ook andere leuke tegeltjes ontwerpen. Ook is het mogelijk om helemaal je eigen ontwerp te gaan maken met een bijbehorende spreuk of foto bedrukking. De leukste spreuken tegeltjes vind je dus terug bij Tegeltjes.com, ga voor meer informatie naar de website van Tegeltjes.com.

Tegeltje met spreuk Tegeltje met spreuk Tegeltje met spreuk  Tegeltje met spreuk

Allereerst bespreken we hier meer informatie over het bedrukken van een tegeltje met spreuk, en heb je uiteindelijk de mogelijkheid om zelf je eigen tegeltje met spreuk te gaan maken.

De prijs op het internet varieert van 5,50 per stuk tot aan 15,00 per stuk. Daarom is het handig om goed de prijzen te vergelijken en de goedkoopste uit te kiezen en dat is Tegeltjes.com. Niet alleen dat ze het goedkoopste zijn, ook leveren zij absoluut de beste kwaliteit tegeltjes af bij de particulier en bedrijf.

Tegeltje met spreuk, de mogelijkheden en materialen:
Hieronder bespreken we de mogelijkheden en materialen van de tegeltjes.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Heb je inspiratie nodig voor wat je op een leuk tegeltje wilt laten bedrukken? Hieronder geven wij enkele leuke spreuken weer welke veel voor op tegeltjes gebruikt worden. De spreuken zijn veelal grappig maar kunnen ook een mooie inspirerende betekenis hebben. Een tegeltje met spreuk maken is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest als bij Tegeltjes.com.

Een tegeltje met spreuk bedrukken kan je dus het beste doen bij Tegeltjes.com, hieronder geven wij meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de materialen die gebruikt worden voor op de tegeltjes, de mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om online je eigen tegeltje gaan maken.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

De leukste spreuken voor op tegeltjes staan hieronder afgebeeld. Een tegeltje met spreuk is erg eenvoudig te maken en op dit moment zijn alle bedrukte tegeltjes ook in de aanbieding bij Tegeltjes.com. Een tegeltje met spreuk is erg leuk om cadeau te geven aan iemand! Veel plezier met het maken van je eigen tegeltje met spreuk.

—> Tegeltje met spreuk maken?