Tegeltje met spreuk maken

Van plan om een tegeltje met spreuk te maken? Je eigen tegeltje met spreuk maken is nog nooit zo leuk geweest als bij Tegeltjes.com. Uiteraard zijn er ook andere webwinkels te vinden op het internet waar je uit kunt kiezen maar die zijn meestal een stuk duurder en soms kan de levertijd ook langer zijn. Tegeltjes.com is eigenlijk het grootste en ook het goedkoopste op het gebied van tegeltjes maken met bijvoorbeeld een leuke spreuk en foto.

Tegeltje met spreuk maken? Klik!

 

Een tegeltje met spreuk maken kan op diverse manieren gedaan worden, bijvoorbeeld:
– Met een standaard spreuk (ruime keuze overigens)
– Je eigen spreuk
– Een leuke spreuk in combinatie met een bedrijfslogo
– Een spreuk met een leuke bijbehorende foto

Wat betreft het lettertype, kleur en opdruk grootte dat kan je nog helemaal zelf aangeven. Het leuke is dat één van de medewerkers van Tegeltjes.com je gaat helpen bij het op maat maken van je persoonlijke tegeltje. Elk tegeltje kan met elk gewenste lettertype, kleur en foto bedrukking gemaakt worden. Na de bestelling kan je ook nog aangeven of je een digitale drukproef wilt ontvangen.

Tegeltje met spreuk maken, meer informatie en mogelijkheden:
Hieronder bespreken we de mogelijkheden, de kwaliteit en heb je de mogelijkheid om een leuk tegeltje met spreuk te maken.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

 

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau), een verjaardag, geboorte of voor een andere gelegenheid met jouw eigen spreuk of foto erop. Veel plezier met het maken van jouw eigen tegeltje.

Tegeltje met spreuk maken? Klik!

 

Heb je inspiratie nodig voor wat je op een leuk tegeltje wilt laten bedrukken? Hieronder geven wij enkele leuke spreuken weer welke veel voor op tegeltjes gebruikt worden. De spreuken zijn veelal grappig maar kunnen ook een mooie inspirerende betekenis hebben. Een tegeltje met spreuk maken is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest als bij Tegeltjes.com.

Een tegeltje met spreuk maken kan je dus het beste doen bij Tegeltjes.com, hieronder geven wij meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de materialen die gebruikt worden voor op de tegeltjes, de mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om online je eigen tegeltje gaan maken.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Wij hebben hieronder een mooie selectie tegeltjes weergegeven welke je kunt bedrukken met je eigen foto. Tegeltjes.com heeft een ruim assortiment van meer dan 300 verschillende tegeltjes. Elk tegeltje kan je zelf gaan maken met een leuke tekst, foto of een mooi bedrijfslogo.

Tegeltje met spreuk maken Tegeltje met spreuk maken Tegeltje met spreuk maken Tegeltje met spreuk maken Tegeltje met spreuk maken

Een persoonlijk tegeltje met foto voor iemand maken is heel erg leuk om te doen, deze bovenstaande tegeltjes komen uit de webwinkel van Tegeltjes.com. Tegeltjes.com maakt al meer dan 6 jaar prachtige tegeltjes voor particulieren en voor bedrijven. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Tegeltjes.com.

Heb je inspiratie nodig voor wat je op een tegeltje wilt plaatsen? Hieronder hebben wij enkele leuke spreuken weergegeven welke veel voor op tegeltjes bedrukt worden.

Tegeltje met spreuk maken? Klik!