Tegeltje met foto

Van plan om een mooi tegeltje met foto te gaan maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Een tegeltje met foto is erg eenvoudig te maken en vooral leuk om cadeau te geven aan iemand. Maar waar wordt een tegeltje met foto zoal voor gebruikt en welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Tegeltje met foto bedrukken? Klik hier!

 

Op deze pagina kom je alles te weten over het leuke tegeltje met foto bedrukking, zowel de mogelijkheden, van welke kwaliteit de tegeltjes gemaakt zijn en welke tarieven er zijn. Ook krijg je hieronder wat inspiratie om bijvoorbeeld een leuke spreuk bij een foto te laten drukken.

Bij www.Tegeltjes.com is het momenteel het gemakkelijkste maar vooral het goedkoopste om een tegeltje met foto te maken. Zo heb je een ruime mogelijkheid aan standaard ontwerpen, dit zijn leuke kaders. Bijvoorbeeld in het Delfts Blauw, een trendy design maar je kan ook je eigen tegeltje maken bij Tegeltjes.com met een volledige bedrukking.

Een leuk weetje is dat Tegeltjes.com je gaat helpen bij het op maat maken van de tegeltjes, zo kan je elk gewenste afbeelding en tekst laten bedrukken op een tegeltje.

Hieronder lees je meer infomatie over een tegeltje met foto.

Tegeltje met foto, de eigenschappen en mogelijkheden:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Tegeltje met foto Tegeltje met foto Tegeltje met foto Tegeltje met foto

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden