Tegeltje met foto maken

Een eigen tegeltje met foto maken, met een leuk selfie, een bijzondere foto van bijvoorbeeld je huwelijk of een andere prachtige foto? Alles is mogelijk op het gebied van bedrukte tegeltjes. Elk gewenste foto kan bedrukt worden op de tegeltjes, bijvoorbeeld met een standaard design, een prachtig Delfts Blauw motiefje of helemaal je eigen foto opdruk. Op het gebied van tegeltjes bedrukken is Tegeltjes.com de grootste en ook de goedkoopste. Dit bedrijf bestaat al jaren en is absoluut de nr.1 op het gebied van tegeltjes bedrukken.

Hieronder lees je alle informatie over een tegeltje met foto maken.

Tegeltje met foto maken, de mogelijkheden:
Wij hebben hieronder een mooie selectie tegeltjes weergegeven welke je kunt bedrukken met je eigen foto. Tegeltjes.com heeft een ruim assortiment van meer dan 300 verschillende tegeltjes. Elk tegeltje kan je zelf gaan maken met een leuke tekst, foto of een mooi bedrijfslogo.

Tegeltje met foto maken 2 Tegeltje met foto maken 3 Tegeltje met foto maken 4 Tegeltje met foto maken 5 Tegeltje met foto maken

Een persoonlijk tegeltje met foto voor iemand maken is heel erg leuk om te doen, deze bovenstaande tegeltjes komen uit de webwinkel van Tegeltjes.com. Tegeltjes.com maakt al meer dan 6 jaar prachtige tegeltjes voor particulieren en voor bedrijven. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van Tegeltjes.com.

Tegeltje met foto maken? TIP!

 

Hieronder lees je meer informatie over het maken van een tegeltje met je eigen foto bedrukking, tekst of uw bedrijfslogo laten drukken op echte tegeltjes.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Tegeltje met foto maken Tegeltje met foto maken Tegeltje met foto maken

Je eigen tegeltje bedrukken is door Tegeltjes.com erg gemakkelijk geworden maar ook vooral goedkoop. Een tegeltje is erg leuk om te geven aan iemand die bijvoorbeeld met pensioen gaat, als afscheid van een collega, maar ook als relatiegeschenk of als promotioneel artikel kan een bedrukt tegeltje goed dienen.

Tegeltje met foto maken Tegeltje met foto maken Tegeltje met foto maken Tegeltje met foto maken

Heb je inspiratie nodig voor wat je op de tegeltjes wilt laten drukken wanneer je bijvoorbeeld geen leuke foto kunt vinden, dan zijn leuke spreuken ook een goed idee. Om iemand te verrassen of eens een geintje uit te halen is het erg leuk om een grappige of mooie spreuk op een echt tegeltje te laten drukken.

Tegeltje met foto maken, enkele inspirerende spreuken:
– Leer luisteren: het is een KUNST.
– Geloof niet alles wat je hoort.
– Profiteer van wat mooi is.
– Kies jouw naaste goed: het grootste deel van jouw geluk hangt daarvan af.
– Verlies nooit de controle over jezelf: haal adem …
– Je bent wat je toont.
– Mediteer elke dag dertig minuten.
– Profiteer van de rust.
– Waak over jouw vrienden.
– Phragmipedium Cardinale
– Wees eerlijk, verdien het respect van anderen.
– Je hebt het recht gelukkig te zijn.
– Vergeet de haat en de rancune: ze doen jezelf het meeste pijn.
– Er zijn zaken die je niet kunt terugschroeven: een uitgesproken woord, voorbijgegane tijd, niet benutte opportuniteiten…
– Doe één ding tegelijk.
– Onsterfelijkheid bestaat: men noemt ze kennis.
– Vraag wat je niet weet en herinner het je als men het je vraagt.
– Ontdek het meest elementaire plezier: eten, ademhalen, wandelen,