Tegeltje met foto en tekst

Ben je op zoek naar een leuk tegeltje met foto en tekst welke je zelf kunt gaan personaliseren? Een tegeltje met foto en tekst is erg eenvoudig te maken en absoluut leuk om te geven! Een tegeltje met foto en tekst kan met elk gewenste bedrukking gemaakt worden bij Tegeltjes.com. Uiteraard zijn er nog andere websites waar je terecht kunt voor het maken van een leuk tegeltje met foto en tekst. Maar bij Tegeltjes.com is het toch wel erg leuk om je eigen tegeltje te maken.

Tegeltje met foto en tekst? TIP!

 

Een tegeltje met foto en tekst wordt veel gemaakt voor jubilea, huwelijken, openingen, voor het interieur, verjaardagen maar ook zijn bedrukte tegeltjes leuk als relatiegeschenk of als promotioneel artikel.

Hieronder geven wij enkele leuke spreuken weer welke veel terugkomen op de bekende tegeltjes en ook komt u erachter wat er allemaal mogelijk is en de gemiddelde prijs voor het maken van een tegeltje met foto en tekst.

Tegeltje met foto en tekst, de prijs:
De prijs op het internet varieert van 5,50 per stuk tot aan 15,00 per stuk. Daarom is het handig om goed de prijzen te vergelijken en de goedkoopste uit te kiezen en dat is Tegeltjes.com. Niet alleen dat ze het goedkoopste zijn, ook leveren zij absoluut de beste kwaliteit tegeltjes af bij de particulier en bedrijf.

Tegeltje met foto en tekst, de mogelijkheden en materialen:
Hieronder bespreken we de mogelijkheden en materialen van de tegeltjes.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Heb je inspiratie nodig voor wat je op een leuk tegeltje wilt laten bedrukken? Hieronder geven wij enkele leuke spreuken weer welke veel voor op tegeltjes gebruikt worden. De spreuken zijn veelal grappig maar kunnen ook een mooie inspirerende betekenis hebben. Een tegeltje met eigen foto is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest als bij Tegeltjes.com.

Een tegeltje met foto en tekst bedrukken kan je dus het beste doen bij Tegeltjes.com, hieronder geven wij meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de materialen die gebruikt worden voor op de tegeltjes, de mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om online je eigen tegeltje gaan maken.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Tegeltje met foto en tekst Tegeltje met foto en tekst Tegeltje met foto en tekst Tegeltje met foto en tekst

Tegeltje met foto en tekst Tegeltje met foto en tekst Tegeltje met foto en tekst  Tegeltje met foto en tekst

Tegeltje met foto en tekst maken, enkele leuke spreuken voor op de tegeltjes:
– Ben je eindelijk jarig, krijg je zo’n kut tegeltje.
– Waarom bestaan mannen? Vibrators kunnen geen grasmaaien.
– Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst.