Tegeltje met eigen foto

Op zoek naar een adres waar je een tegeltje kan laten maken met eigen foto? Een tegeltje met eigen foto maken doe je natuurlijk bij de goedkoopste en grootste van Nederland, maar welk bedrijf is dit nou? Dat is Tegeltjes.com! Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prachtige hollandse, trendy en vooral antieke tegeltjes welke je kunt voorzien van je eigen opdruk. Hier kan je denken aan een mooie eigen lijfspreuk, een bijzondere tekst of een persoonlijke foto.

Tegeltje maken? Klik hier! TIP!

 

Hieronder lees je alle informatie over een tegeltje met eigen foto. Een tegeltje met eigen foto is op dit moment in de aanbieding bij Tegeltjes.com. Zo kan je kiezen uit een standaard design, een eigen design maar ook kan Tegeltjes.com je helpen bij het ontwerpen van je tegeltje met eigen foto.

Een tegeltje met eigen foto is zo gemaakt, maar hoe gaat het bestellen nou eigenlijk in zijn werk en welke mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van een tegeltje met eigen foto? Dat lees je hieronder.

Tegeltje met eigen foto, meer informatie:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Tegeltje met eigen foto Tegeltje met eigen foto

Een tegeltje maken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

Tegeltje maken? Klik hier! TIP!