Tegeltje maken online

Ben je van plan om een tegeltje te gaan maken op het internet (tegeltje maken online), dan helpen we je graag verder. We hebben een goed adresje gevonden waar je het beste terecht kunt voor een tegeltje maken online. Bijvoorbeeld met een prachtige vakantiefoto, een grappige foto, een bedrijfslogo of misschien wel je eigen tekst of spreuk? Alles is mogelijk bij deze webwinkel, maar welke webwinkel is dit nou?

Tegeltje maken? Klik hier! TIP!

 

Tegeltje maken online, alle mogelijkheden:
De mogelijkheden voor het online maken van je eigen tegeltje is eindeloos. Waar je het beste terecht kunt voor het maken van een tegeltje online is bij Tegeltjes.com. Dit is een webwinkel dat al jaren bestaat en waar je terecht kunt als particulier maar ook als bedrijf. Zo kan je in grotere aantallen tegeltjes bestellen bijvoorbeeld voor je relaties, doorverkopen, een promotionele actie maar ook is het mogelijk om de tegeltjes te gebruiken voor andere leuke doeleinden, bijvoorbeeld in wc’s, barren of muren.

Een tegeltje maken online kan je dus het beste doen bij Tegeltjes.com, hieronder geven wij meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de materialen die gebruikt worden voor op de tegeltjes, de mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om online je eigen tegeltje gaan maken.

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Tegeltje maken online Tegeltje maken online Tegeltje maken

Een tegeltje maken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

Tegeltje maken? Klik hier! TIP!

 

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Heb je inspiratie nodig voor wat je op een leuk tegeltje wilt laten bedrukken? Hieronder geven wij enkele leuke spreuken weer welke veel voor op tegeltjes gebruikt worden. De spreuken zijn veelal grappig maar kunnen ook een mooie inspirerende betekenis hebben. Een tegeltje maken online is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest als bij Tegeltjes.com.

– Het kan vriezen, het kan dooien, maar als je op je bek gaat
zijn ze te laat met strooien.
– Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.
– Netwerken is net werken.
– Wat is het verschil tussen een kroeg en een clitoris?
Mannen kunnen de kroeg blindelings vinden.
– Vrouwen zijn net als erwtensoep. Als ze beginnen te pruttelen
moet de worst erin.