Tegeltje maken goedkoop

Wil je een tegeltje maken tegen de allerlaagste prijs (tegeltje maken goedkoop)? Dan helpen we je graag verder. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen tegeltje te maken met een prachtige foto (full color), een hele leuke spreuk of een mooie eigen tekst. Op deze pagina lees je alle informatie over een tegeltje maken goedkoop.

Tegeltje maken goedkoop? Klik hier!

 

Tegeltje maken goedkoop, meer informatie:
Allereerst lees je hier meer informatie over het bedrukken van de tegeltjes, de mogelijkheden, van welk materiaal de tegeltjes gemaakt zijn en kom je enkele leuke tegeltjes tegen welke je zelf kunt gaan maken. Door op één van onderstaande tegeltjes te klikken heb je de mogelijkheid om je eigen tegeltje te maken met elk gewenste tekst, foto of bedrijfslogo (tegeltje maken goedkoop).

Tegeltje maken goedkoop Tegeltje maken goedkoop Delfts Blauw tegeltje 11  Tegeltje maken goedkoop

De mogelijkheden van het bedrukken van een goedkoop tegeltje:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Zo heb je de mogelijkheid om helemaal je eigen tegeltje te maken op een goedkope manier, namelijk bij Tegeltjes.com. Dit is een bedrijf dat al jaren bestaat en dagelijks aan particulieren en aan bedrijven leuke tegeltjes uitlevert met een eigen opdruk.

Tegeltje maken goedkoop? Klik hier!

 

Het maken van een tegeltje is erg eenvoudig en goedkoop. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.Tegeltjes.com. Deze webwinkel is eigenlijk het grootste op het gebied van tegeltjes maken, zowel met foto’s als met leuke teksten. Een tegeltje maken goedkoop doe je natuurlijk bij de goedkoopste en grootste van Nederland. Een tegeltje maken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Een tegeltje maken bij Tegeltjes.com is de beste keuze, zij zijn niet alleen het goedkoopste ook leveren ze absoluut de beste kwaliteit tegeltjes af. De tegeltjes worden afgewerkt met een prachtige glanslaag. Voor meer informatie over het maken van een mooi tegeltje verwijzen wij je graag naar www.Tegeltjes.com.

Een tegeltje maken goedkoop doe je natuurlijk bij de grootste en goedkoopste van Nederland!

Tegeltje maken goedkoop? Klik hier!