Tegeltje bestellen

Je eigen tegeltje bestellen met een mooie foto of tekst? Een tegeltje bestellen wordt ontzettend veel gedaan bij de webwinkel Tegeltjes.com. Zo heb je de mogelijkheid om een tegeltje met een eigen tekst te bestellen, een mooi tegeltje met een Delfts Blauwe look met je eigen foto opdruk en zijn er nog vele andere mogelijkheden. Een tegeltje bestellen is bij Tegeltjes.com erg eenvoudig.

—> Tegeltje bestellen (klik hier)!

 

Zo heb je een ruim assortiment tegeltjes terug kunnen vinden op deze webwinkel. Ze hebben onderscheid gemaakt tussen tegeltjes met tekst, tegeltjes met foto, logo tegeltjes en ook vele uitvoeringen, bijvoorbeeld voor een huwelijk, voor een geboorte (geboortetegeltje) maar ook voor bijvoorbeeld in de keuken of WC zijn de bedrukte tegeltjes erg leuk.

Maar hoe gaat het bestellen van een tegeltje nou eigenlijk in zijn werk en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Lees hieronder alles over een tegeltje bestellen.

Tegeltje bestellen, meer informatie:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Tegeltje bestellen Tegeltje bestellen Tegeltje bedrukken met tekst Tegeltje bestellen

Een tegeltje bestellen is bij Tegeltjes.com erg eenvoudig, zo kan je op één van de tegeltjes klikken en na de bestelling je tekst aanleveren of een leuke foto. Een leuk weetje is dat Tegeltjes.com je graag helpt bij het op maat maken van je tekst en foto, hiervoor brengen zij geen kosten in rekening, dit betreft een uitzonderlijke service welke niet te vinden is in deze markt.

Wat ook Tegeltjes.com uniek maakt is de kwaliteit van de tegeltjes, deze zijn echt geweldig!

—> Tegeltje bestellen (klik hier)!