Tegeltje bedrukken

Van plan om een leuk tegeltje te bedrukken met je eigen tekst of foto? Een tegeltje bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Het welbekende tegeltje dat stamt uit de 16e eeuw is door de komst van het internet in een nieuw jasje gestoken. Zo heb je de mogelijkheid om een mooi tegeltje te bedrukken met je eigen tekst of foto op een Delfts Blauw design, een mooi trendy design of je eigen design.

Maar waar kan je het beste terecht voor een tegeltje bedrukken? Daar kom je op deze pagina achter!

Tegeltje bedrukken? KLIK HIER!

 

Tegeltje bedrukken, welke mogelijkheden zijn er zoal?
– Met je eigen tekst
– Met een mooie foto (full color)
– Een bedrijfslogo met eventueel een leuke tekst
– Een standaard tegeltje (bijvoorbeeld met een spreuk)

Ook is het mogelijk om je eigen tegeltje te laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen foto, een familiewapen, een bijzondere tekst of een mooi ontwerp in mozaïkvorm. Tegeltjes.com helpt je graag bij het ontwerpen van je eigen tegeltje.

Tegeltje bedrukken Tegeltje bedrukken Tegeltje bedrukken

Je eigen tegeltje bedrukken is door Tegeltjes.com erg gemakkelijk geworden maar ook vooral goedkoop. Een tegeltje is erg leuk om te geven aan iemand die bijvoorbeeld met pensioen gaat, als afscheid van een collega, maar ook als relatiegeschenk of als promotioneel artikel kan een bedrukt tegeltje goed dienen.

Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto

Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken met een leuke foto is zo gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste tegeltje uitkiezen. Dit is het bekendste Delfts Blauwe tegeltje, daarnaast zie je een vrolijke versie een Hollandse versie met een prachtig Nederlands landschap en als laatste het Delfts Blauwe tegeltje dat veel met foto’s gemaakt wordt en eventueel een leuke bijbehorende tekst.

Tegeltje bedrukken, meer informatie over het product zelf:
– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden