Tegeltje bedrukken met tekst

Wil je graag een tegeltje bedrukken met tekst of je eigen foto? Dan helpen we je graag verder. Op deze pagina kom je alle informatie tegen over een tegeltje bedrukken met tekst. Zo kan je bijvoorbeeld een tegeltje bedrukken met tekst in kleine en grotere aantallen in elk gewenst design.

Maar hoe gaat het bedrukken van een tegeltje met tekst nou eigenlijk in zijn werk en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Hieronder bespreken we de eigenschappen en antwoord op bovenstaande vragen over een tegeltje bedrukken met tekst.

Tegeltje bedrukken met tekst? Klik hier.

 

Tegeltje bedrukken met tekst, de mogelijkheden:

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een tegeltje bedrukken met tekst is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te bedrukken met je eigen tekst te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Tegeltje bedrukken met tekst? Klik hier.

 

Tegeltje bedrukken met tekst, enkele voorbeelden:
Door hieronder op één van de tegeltjes te klikken heb je de mogelijkheid om je eigen tegeltje te bedrukken met tekst. Deze tegeltjes hebben een hollandse uitstraling (Delfts Blauw).

Tegeltje bedrukken met tekst Tegeltje bedrukken met tekst Tegeltje bedrukken met tekst Delfts Blauw tegeltje maken

Delfts Blauw tegeltje maken Delfts Blauw tegeltje 10 Delfts Blauw tegeltje 11  Delfts Blauw tegeltje

Ben je van plan om direct een tegeltje te bedrukken met tekst? Ga dan voor meer informatie naar www.Tegeltjes.com. De tegeltjes met tekst kunnen ook bedrukt worden met een foto of een bedrijfslogo indien gewenst.

De tegeltjes hebben een zeer luxe uitstraling bij Tegeltjes.com en ze worden afgewerkt met een prachtige coating laag.