Tegeltje bedrukken met foto

Op zoek naar een leuk adres voor het maken van je eigen tegeltje met foto? Een tegeltje bedrukken met foto kan bij Tegeltjes.com met elk gewenste foto bedrukking. Zo kan je bijvoorbeeld een leuk trendy tegeltje uitzoeken, een Delfts Blauw design of een Antiek tegeltje en voorzien van je eigen foto!

Tegeltje bedrukken met foto?

 

Een tegeltje bedrukken met foto is door de komst van het internet erg eenvoudig en leuk geworden. Verras nu iemand met een bedrukt tegeltje met een leuke foto en maak gebruik van de aanbiedingen die Tegeltjes.com op dit moment heeft.

Je tegeltje bedrukken met foto gebeurt op de beste kwaliteit keramiek en met de beste kwaliteit drukwerk. Een tegeltje bedrukken met foto is op dit moment in de aanbieding, bekijk de aanbiedingen in de webwinkel. Maak nu je tegeltje met een leuke foto tekst of logo tegen de allerlaagste prijs van Nederland bij Tegeltjes.com.

Tegeltje bedrukken met foto, aanbiedingen!
Voor 5,50 is het al mogelijk om je eigen tegeltje te laten bedrukken met een foto. Bij grotere aantallen gaat de prijs nog verder omlaag. Een tegeltje bedrukken met foto gebeurt op echt keramiek en het tegeltje wordt echt gebakken, dit betekent dat de print echt in het tegeltje gebrand wordt. Een tegeltje bedrukken met foto is op dit moment in de aanbieding!

Tegeltje bedrukken met foto Tegeltje bedrukken met foto Tegeltje bedrukken met foto

Dit zijn enkele tegeltjes welke je kunt voorzien van je eigen foto. Je kunt je eigen foto aanleveren maar Tegeltjes.com kan je ook verder helpen bij het op maat maken van je foto om deze vervolgens te laten bedrukken op het keramiek.

Tegeltje bedrukken met foto, meer informatie:

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Wanneer je bijvoorbeeld meerdere tegeltjes wilt gaan bestellen dan krijg je flinke korting op het totaalbedrag bij Tegeltjes.com. Een tegeltje laten bedrukken is ook erg eenvoudig, maar hoe gaat het bestellen nou eigenlijk in zijn werk?

Stap 1: Je kiest een leuk tegeltje uit welke je wilt laten bedrukken
Stap 2: Je geeft je wensen aan
Stap 3: Je vult je gegevens in en rond de bestelling af

Een tegeltje bedrukken met foto is erg leuk voor iemand die met pensioen gaat, voor iemand die 50 jaar is geworden of met een andere leuke spreuk. Hieronder staan enkele leuke spreuken welke je kunt laten bedrukken op een echt tegeltje in combinatie met een leuke foto!