Delfts Blauw tegeltje printen

Wil je graag een Delfts Blauw tegeltje printen, bijvoorbeeld met je eigen tekst, een leuke standaard spreuk, een mooie foto of je bedrijfslogo met een bijbehorende tekst? Middels deze pagina kan dat. Een Delfts Blauw tegeltje printen is erg eenvoudig, zo kun je bijvoorbeeld via de webwinkel www.Tegeltjes.com een mooie tegeltje uitzoeken, bestellen en laten printen.

Delfts Blauw tegeltje printen?

 

Een Delfts Blauw tegeltje printen, hoe gaat dat in zijn werk?
Het is erg eenvoudig om een Delfts Blauw tegeltje te laten printen. Zo kan je bij de webwinkel Tegeltjes.com een keuze maken uit vele verschillende Delfts Blauwe tegeltjes, met een truttige rand, een mooie strakke rand maar ook ronde kaders. Ook zijn de Delfts Blauwe tegeltjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hieronder staan enkele leuke tegeltjes afgebeeld welke je kunt laten printen met je eigen tekst een mooie foto of een bedrijfslogo.

Door op één van de leuke Delfts Blauwe tegeltje te klikken kan je je eigen Delfts Blauwe tegeltje laten printen. Een Delfts Blauw tegeltje printen is erg eenvoudig. Kies een leuk tegeltje uit en lever na de bestelling je opdruk(ken) aan. Tegeltjes.com doet de rest en levert de Delfts Blauwe tegeltjes geprint en al binnen 24 uur thuis bij je af.

Delfts Blauw tegeltje printen Delfts Blauw tegeltje printen Delfts Blauw tegeltje printen Delfts Blauw tegeltje printen

Deze prachtige Delfts Blauwe tegeltjes zijn helemaal naar je eigen smaak te maken met een leuke tekst, foto of bedrijfslogo. Elk Delfts Blauw tegeltje kan geprint worden met je eigen opdruk en je kunt ervoor kiezen om de print er echt in te laten bakken. Een Delfts Blauw tegeltje printen is erg eenvoudig, hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werk en welke mogelijkheden zijn er allemaal?

– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Delfts Blauw tegeltje printen?

 

Een Delfts Blauw tegeltje maken is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk Delfts Blauw tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen Delfts Blauwe tegeltjes te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Hoe gaat het bestellen van een Delfts Blauw tegeltje in zijn werk welke je kunt laten printen door Tegeltjes.com?

Stap 1: Je kiest een leuk Delfts Blauw tegeltje uit welke je wilt laten bedrukken
Stap 2: Je geeft je wensen aan
Stap 3: Je vult je gegevens in en rond de bestelling af

Delfts Blauw tegeltje printen?

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau) met jouw eigen spreuk of foto erop.