Delfts Blauw tegeltje met foto

Ben je van plan om een leuk Delfts Blauw tegeltje met foto te gaan maken, bijvoorbeeld met een grappige vakantiefoto, een leuke foto van uw personeel of misschien wel een andere mooie foto? Dan helpen we je graag verder. Zo kan je bijvoorbeeld bij Tegeltjes.com elk gewenste foto laten bedrukken op echte tegeltjes. Een Delfts Blauw tegeltje met foto is zo gemaakt binnen enkele stappen. Hieronder bespreken we de stapjes voor het maken van je perfecte Delfts Blauw tegeltje met foto.

Delfts Blauw tegeltje maken? TIP!

 

Delfts Blauw tegeltje met foto zelf maken:
Klik op één van de tegeltjes met foto bij Tegeltjes.com en je kunt je eigen tegeltje gaan maken met een leuke foto. Elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo kan bedrukt worden op de aangeboden tegeltjes. Een Delfts Blauw tegeltje met foto is erg leuk als om weg te geven als cadeautje aan iemand of als relatiegeschenk.

Hieronder lees je de mogelijkheden voor het maken van een Delfts Blauw tegeltje met foto.

Delfts Blauw tegeltje met foto, soorten en mogelijkheden:

Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto Delfts Blauw tegeltje met foto

Een Delfts Blauw tegeltje met een leuke foto is zo gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld het eerste tegeltje uitkiezen. Dit is het bekendste Delfts Blauwe tegeltje, daarnaast zie je een vrolijke versie een Hollandse versie met een prachtig Nederlands landschap en als laatste het Delfts Blauwe tegeltje dat veel met foto’s gemaakt wordt en eventueel een leuke bijbehorende tekst.

Delfts Blauw tegeltje met foto, meer informatie over het product zelf:
– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Delfts Blauw tegeltje met foto in de aanbieding:
Op dit moment zijn er lopende aanbiedingen in de webwinkel van Tegeltjes.com. Zo kan je bijvoorbeeld al een mooi Delfts Blauw tegeltje met je eigen foto maken vanaf 5,50. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.Tegeltjes.com.

Delfts Blauw tegeltje maken? TIP!

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau) met jouw eigen spreuk of foto erop.