Delfts Blauw tegeltje maken

Maak nu je eigen Delfts Blauwe tegeltje. Zo kun je een oer Hollands tegeltje in een nieuw jasje laten steken door je eigen tekst of foto aan het product toe te laten voegen. Een Delfts Blauw tegeltje maken is erg eenvoudig, maar hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werk en waar kan je dit het beste laten doen? Een Delfts Blauw tegeltje maken kan al vanaf 4,50 tot aan 10,00 op het internet, maar bij welk adres is het nou het goedkoopste? Alle antwoorden op deze vragen kom je op deze pagina tegen.

Delfts Blauw tegeltje zelf maken?

 

Delfts Blauw tegeltje maken, welke mogelijkheden zijn er zoal?
– Met je eigen tekst
– Met een leuke foto
– Uw bedrijfslogo en tekst
– Een foto en tekst
– Keuze uit 100 verschillende ontwerpen
– Je eigen ontwerp maken

Een Delfts Blauw tegeltje maken is door de komst van het internet erg eenvoudig geworden en zeker bij Tegeltjes.com is het erg gemakkelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of foto na de bestelling gewoon doorsturen en zij doen de rest, dit is een uitzonderlijke service die Tegeltjes.com biedt aan haar klanten.

Elk Delfts Blauw tegeltje wordt met de hand gemaakt en wordt binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Wanneer je van plan bent om grotere aantallen Delfts Blauwe tegeltjes te gaan maken dan ontvang je een nog grotere korting.

– Materiaal: Keramiek
– Afmeting: 15 x 15 cm
– Mogelijkheden: Full color bedrukking
– Opdruk: Elk gewenste opdruk mogelijk, met een tekst, foto of logo (combinatie ook mogelijk)
– Ophangen: Er kan een ophangsysteem bij elk tegeltje gekocht worden

Delfts Blauw tegeltje zelf maken?

 

Delfts Blauw tegeltje maken, waar bestellen?
Bij www.Tegeltjes.com kan je het beste je eigen Delfts Blauwe tegeltje maken. Zij bieden een uitstekende service en leveren absoluut de beste kwaliteit tegeltjes van het internet. Er zijn op het internet diverse webwinkels waar je de Delfts Blauwe tegeltjes kunt bestellen. Maar welk adres is nou het goedkoopste en levert de beste kwaliteit Delfts Blauwe tegeltjes? Op www.Tegeltjes.com vind je eigenlijk de leukste en vooral de mooiste Delfts Blauwe tegeltjes.

Delfts Blauw tegeltje maken, enkele voorbeelden:
Door op één van deze prachtige Delfts Blauwe tegeltjes te klikken kun je direct je eigen Delfts Blauwe tegeltjes gaan maken. De Delfts Blauwe tegeltjes maken is erg eenvoudig te maken op Tegeltjes.com, zo kun je een keuze maken uit vele designs en kun je tijdens het bestellen je eigen tegeltje gaan maken met een leuke tekst, foto of een combinatie van beiden.

Delfts Blauw tegeltje maken Delfts Blauw tegeltje 4 Delfts Blauw tegeltje 5 Delfts Blauw tegeltje maken

Delfts Blauw tegeltje maken Delfts Blauw tegeltje 10 Delfts Blauw tegeltje 11  Delfts Blauw tegeltje

Hierboven zie je een leuke selectie Delfts Blauwe tegeltjes welke je helemaal naar je eigen smaak kunt gaan personaliseren, bijvoorbeeld met een grappige spreuk, een bijzondere tekst of misschien wel een leuke vakantiefoto met een bijbehorende tekst. Dit en meer dan 100 andere mogelijkheden vind je terug bij www.Tegeltjes.com.

 

Delfts Blauw tegeltje zelf maken?

 

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau) met jouw eigen spreuk of foto erop.