Delfts Blauw tegeltje bedrukken

Op zoek naar een leuk adres waar je een prachtig Delfts Blauw tegeltje kunt bedrukken? Dan helpen we je graag verder. Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken doe je natuurlijk bij de specialist op het internet, maar welk bedrijf is hier nou in gespecialiseerd? Dat is natuurlijk Tegeltjes.com!

Tegeltje bedrukken (klik hier)!

 

Hieronder lees je alle informatie over een Delfts Blauw tegeltje bedrukken, de mogelijkheden, gemiddelde prijs en wat je er allemaal voor krijgt.

Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken is al mogelijk vanaf 4,50 inclusief uw eigen bedrukking. Het tegeltje wordt met de hand gemaakt en krijgt je eigen opdruk erop, bijvoorbeeld een mooie spreuk, je eigen foto of een combinatie van beiden. Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken is op dit moment extra goedkoop door de lopende aanbiedingen die zij hebben in de webwinkel.

Door op één van de tegeltjes te klikken heb je de mogelijkheid om je eigen Delfts Blauwe tegeltje te gaan maken.

Delfts Blauw tegeltje bedrukken, enkele voorbeelden:

Delfts Blauw tegeltje bedrukken Delfts Blauw tegeltje bedrukken

Deze twee Delfts Blauwe tegeltjes kan je bedrukken met een leuke foto, tekst of bedrijfslogo. Zo kan je elk tegeltje helemaal zelf naar je eigen smaak laten bedrukken. Wanneer je bijvoorbeeld meerdere tegeltjes wilt gaan bestellen dan krijg je flinke korting op het totaalbedrag bij Tegeltjes.com. Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken is ook erg eenvoudig, maar hoe gaat het bestellen nou eigenlijk in zijn werk?

Stap 1: Je kiest een leuk Delfts Blauw tegeltje uit welke je wilt laten bedrukken
Stap 2: Je geeft je wensen aan
Stap 3: Je vult je gegevens in en rond de bestelling af

Na de bestelling heb je de mogelijkheid om je tekst, foto of bedrijfslogo aan te leveren en de Delfts Blauwe tegeltjes worden vervolgens binnen 24 uur bij je afgeleverd.

Tegeltje bedrukken (klik hier)!

 

Een Delfts Blauw tegeltje bedrukken doe je natuurlijk bij de goedkoopste en grootste van Nederland en dat is toch echt Tegeltjes.com.

Maak nu je eigen Delfts Blauwe tegeltje tegen de laagste prijs, vandaag bestellen is morgen in huis!

Wat ook erg leuk is om leuke tegeltjeswijsheid zelf te bedenken en te laten bedrukken op dit soort tegeltjes. Zo zou je bijvoorbeeld een leuk tegeltje kunnen maken voor Vaderdag (als Vaderdag cadeau) met jouw eigen spreuk of foto erop.